Home
Algemeen
Producten
Referenties
Leveranciers

 


Waarom een (automatische) sectionaldeur?


Plaatsbesparend Sectionaldeuren openen verticaal naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructie-principe beschikt u over een maximale ruimte voor het parkeren van de wagen en en voor de garage.


Grote doorrijruimte
Door de inbouw achter de dagopening bieden de sectional-deuren u een bijna volledig vrije doorrijruimte. Dat is belangrijk voor bestelwagens en terreinwagens.

Passen in elke garage
De vorm van de deuropening speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, of met segment- of rondboog zijn. Een sectionaldeur past altijd. Sectionaldeuren kunnen eveneens in standaard renovatiematen geleverd worden, zodat de deur past op een bestaande opening.


Bediening
De sectionaldeuren zijn zowel met de hand te bedienen als met een afstandsbediening. De sectionaldeuren voldoen aan de ARBO eisen met onder andere een valbeveiliging.Enkel of dubbelwandig
Voor vrijstaande garages is een enkelwandig paneel leverbaar. Elk paneel wordt voorzien van verticale, verlijmde stalen profielen, zonder nieten of lassen, waardoor de deur absoluut trillingsvrij wordt. Dubbelwandige panelen zijn geschikt voor garages die onder of naast het woonbereik liggen. Het 42 mm dikke deurblad is volgeschuimd met CFK-vrije polyurethaanisolatie waardoor een hoge warmte-isolatie-waarde bereikt kan worden.

Enkele referenties:

info@haersbv.nl, Tel.: 0115-491327, Rozemarijnstraat 18, 4553 AG Philippine