Home
Algemeen
Producten
Referenties
Leveranciers

 

Wil u uw woning een extra cachet geven dan zijn de functionele rolluiken in PVC of geisoleerd aluminium uiterst geschikt. Ze zijn perfect in harmonie met het overige buitenwerk verkrijgbaar. De rolluiken zijn zeer stabiel en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, inbraak werend, zonwerend en weerbestendig. Met deze rolluiken woont u veiliger en meer geborgen.

Inbouwrolluiken
Ideaal bij nieuwbouw want het oprolsysteem voor de inbouwrolluiken wordt in een uitgespaarde ruimte in de muur boven de raam of deuropening geplaatst. Alles zit dus mooi weggestopt.

Opbouwrolluiken
Bij renovatieprojecten is een opbouwrolluik dan meer geschikt. De rolluikkast wordt op het raam bevestigd en vormen één geheel. Dankzij de kleinere oproldiameter blijft dit systeem toch zeer esthetisch.

Voorzetrolluiken
In het geval u toch beslist om in een latere fase rolluiken te plaatsen, dan biedt dit systeem de ideale oplossing. De rolluikkast wordt dan gewoon in de dagopening of op de buitenmuur geplaatst. Deze rolluiken zijn zowel in PVC als in geisoleerd aluminium te verkrijgen, afhankelijk van de gewenste breedte van het rolluik. In diverse standaardkleuren of gemoffeld in de door u gewenste RAL kleur.Enkele redenen om voor rolluiken te kiezen:inbraakbeveiliging
energiebesparing
verduistering
zonwering
geluidswering
privacy
verhindert verkleuring van het interieur


Enkele referenties:

info@haersbv.nl, Tel.: 0115-491327, Rozemarijnstraat 18, 4553 AG Philippine