Home
Algemeen
Producten
Referenties
Leveranciers

 

Buitenkozijnen zijn een belangrijk element in de esthetiek van een gebouw. De juiste keuze van het type buitenkozijn vormt een bepalende schakel in het totaal-concept en kan tevens een belangrijke meerwaarde leveren aan het architecturaal geheel.

Het veelzijdige Timmerman Softim-gamma van PVC ramen en deuren, met de talloze uitvoeringen en kleurschakeringen, vervaardigd volgens de regels van de kunst, biedt ongetwijfeld een waaier aan mogelijkheden voor alle bouwstijlen. Aan u de keuze!

Topline 70
Deze serie sluit een optimaal compromis tussen kwaliteit en design. Het hefschuifraam uit deze serie heeft een vleugel met een bouwdiepte van 70 mm. Mede hierdoor scoort het 5-kamerprofiel maximaal op het vlak van thermische isolatie.

Topline NL104
Technisch en esthetisch aan de top Veka vijfkamerprofiel, inbouwdiepte 104 mm, wanddikte 3 mm, 45 graden contouren voor een moderne en vriendelijke uitstraling. Raamprofielen in 3 vormen: verspringend, half verspringend of gelijkliggend.

Profielen zijn voorzien van KOMO certificaat en ramen en deuren voorzien van SKG beslag.De voordelen van kunststof ramen en deuren:


PVC heeft een goede isolatiewaarde en spaart de energiereserves
PVC is veelzijdig en toepasbaar in alle bouwstijlen
PVC is veilig: het materiaal is moeilijk ontvlambaar en beschikt over vlamdovende eigenschappen. Ramen en deuren in pvc kunnen bovendien extra beveiligd worden tegen inbraak.
PVC is recycleerbaar. Voor het recycleren van het bedrijfsafval werkt Timmerman samen met Veka, de profielleverancier.
PVC is duurzaam
PVC is veelkleurig: naast het gamma renolit-kleurfolies zijn alle gelakte RAL-kleuren verkrijgbaar in normale lak of structuurlak
PVC is onderhoudsvriendelijk
PVC heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
PVC is perfect toepasbaar in nieuwbouw en renovatie

Enkele referenties:
info@haersbv.nl, Tel.: 0115-491327, Rozemarijnstraat 18, 4553 AG Philippine